ÖL SMAKAR!!!!

Öl smakar kladdkaka äru laddad, äruladdadadad. Öl smakar kladdkaka, äru laddad, äruladdadad!



jahej hej hej

God morgon, nu är de så att ja ska gå till skolan, ja tänkte skriva blogg, men nu är de så att ja ska gå till skolan nu. så ja hinner inte, för då kan ja komma försent och de ser inte bra ut på frånvaro listan ;) höe höe höe.

på återseende
//Robert

bajskorv

Idag är de fredagkväll och jag ligger i sängen och äter godis som min mamma köpt åt mig. har haft naionellt prov idag och man skulle skriva typ vad man gjorde på datorn och vad som var bra me dom, och seriös som ja alltid är så blev de nå i stil me "Im surfing porn 7days a week and take on my penis and put it in my vagina ;). anyway tillbak till de viktiga,  har varit i piteå tills sent ikväll, farsan skulle hämta nå pryla från jennys lägenhet eftersom hon och nicke flyttar till skövde nästa vecka :(.. dagens fångst är ett nytt köksbord och ett flak bärs. imorgon ska jag fara hem till emelie i arjeplog,

jaja sov gött vakna tört ;) 

//Robert

The end!


HEJ

Hejhej, igår komme emelie till arvidsjaur, hennes kompis skjutsade henne så hon kunde sova hos mig, så gullit.. och imorse mötte vi upp sofia på bussen. sen åkte vi till piteå och vi har haft jätte rolig idag :) och ja gillar emelie ,och sofia är jätte rolig(satsa på henne)


Hoj

Skotern bark igen :(.. nån som vill köpa ?

-_-

HEJ ALLA EMOS IMORGON ÄR DE SKÄRTORSDAG HOPPAS NI HAR LADDATUPP ME RAKBLAD!! FÖR DE HAR JAG!!



Tissedag

Hej!.. idag var de en jävligt jobbig skoldag (om man får säga så). har haft ont i skallen hela dagen.. Börja tänka på en grej nyss.. sommar magen som ja skulle fixa har gått jävligt dåligt dom senaste veckorna, är nästan tillbaka på ruta ett.. har ätit godis nästan varje dag och slarvat med gymningen. men nu till påsk ska vi till stugan i Dartsel. blir att köpa bensin för alla pengar och köra skoter och sånt, förhoppningsvis är nisse hemma nån dag så då blir de nog att köra en sväng till Lauker =)

nu ska ja ta en dusch sen äta chips och se andra avenyn :)




farewell
//Robert

hihi


Nytt inlägg

Igår, blev ja jätte rädd för mig själv, ja hörde en vibrerande röst  som sa "Döda emelie och drick hennes blod". ja berättade för emelie va ja hörde. hon blev jätte rädd och bad mig hålla undan, såg ut som hon grät. hon sa att mina puppiler var jätte stora och ja kände mig jävligt dålig och såg vita pricka överallt.. ja skrek åt henne att hon inte skulle hänga ut genom fönstret för de kändes som de skulle komma en svart rök och knuffa ut henne.  de var jätte läskigt..

//Robert

kuk!

Bäääässs ;);););););;););););););) kuk neger hora fitta turk ollon samlag sexton åriingar unga damer med bajs i munnen och cigg i fittan och hår i örat. Och danne och terese i sängen! !! ! .. ska sova på golvet inatt för de ligger massa alkisar i sängen och leker tjuv och polis!



I'm a cool guy you know ;))

Längtar till imorgon
 R & E ♥ ♥

<3

jag gillar dig /eB

RSS 2.0