Irriterande

Har spelat nätpoker och gick pluss ca 130kr,, men ja glömde tydligen skriva in mitt kontonummer när ja registrera mig, så nu måst ja tydligen skriva ut nån blankett och skicka med post till svenskaspel för att kunna få pengarna :( huhu. JÄVLIGT IRRITERANDE !!,.    lika bra att spela bort skiten :=)

sov gött ;)

yo

YO!,. känner mig lite små kraslig så ja sket i skolan idag :P.
studiebidrag imorgon.!!!!1  de behöööövs =)

SNART ÄR DE LOV!!!  så på lördag blir de att dricka pilsner och inte helt omöjligt att de blir en sväng till pentan :=)



VETTU!!

peace!

tisdag

TJAAAA!!  tänkte idag att ja måst få bättre närvaro. så ja for på mitt induviduella val (aktier och värdepapper), ja har typ varit där 4 lektioner under hela skolåret :S.. jävlar vilket happy face de blev på lärarn när han såg mig :). blev goode bra timing, för han bjöd på semla och en cola :=)  sen har de väl int hänt så mycke..

ska nog ta och fixa lite mat nu :P

CYA!

LÖRDAG

Igår blev inte som planerat =/. vi drog en film kväll ist, såg alien vs predator, 8 mile och alien vs predator 2.
ikväll blir de nog att dricka öl och va allmänt trevlig =)

kan bli ganska taight nästa vecka, har bara 4kr kvar på kontot :(.. tur man får studiebidrag på fredag.
Nu blir det att fixa nå mat.

Trevlig helg sug å svälj
//Robert

livet är som radien i en cirkel, den går aldrig rakt upp.

yoyo, idag var de gymm tidigt på morgon. när ja kom hem från skolan ha ja gjort inprincip ossit,  sitter nu och trixar me lite pokermarker :P

Gunatt ;)

DET ÄÄÄR KALLT UTE!!

hello. fyfan va kallt de är, har fan frysit kulerna av mig (dom ligger på uppvärmnig nu).  

har varit på stan och handlat ny skjorta, känner att den måst invigas me fest till helgen :P och sen drog vi på sunes och åt middag, gott varde ;)



HAHAHAHA!!. mina nya idoler, DUBBEL TRUBBEL!

HAVE A NICE DAY
//ROBERT

Tingeling, Tingeling

hej har fått klagomål på att ja int uppdaterar så ja gör väl de nu då.

Dagen till ära började me att ja vakna 10.45 och gick till skolan, där hade vi lektioner och sånna tråkigheter. på sista lektionen var ja tvungen att jobba me "sigge mackvack" scaaary, han skull lära mig de ja int had gjort men ja had då mer rätt i boken än den saken, som tur va så var ja int me på hela lektionen för ja skull till körskolan. och där var de stadskörning som gällde. fan va bra ja är, lika bra dom germig körkortet nuu. dock så fick ja bakläxa att lära mig trafikskyltarna bättre :$

senare underdagen drog ja och dennis till nisse och chilla ett tag, sen ica och handla lite smått och gått :P
så nu sitter ja och pimplar saft och äter godis :P..

haha fredde saknar du nåå ?. ja hitta en rund pryl i min fickan =)




Spank my ass and call me bill

Tja, sitter nu och tröstbloggar lite, imorse varde att stiga upp tidigt och gymma, sen hade vi en lektion och sen fara på nån skitmässa och samla på sig lite pennor :P.. igår flyttade ja sängen till datorn, låter säker nördigt men de är jävligt mysigt :P. Blir nog att städa lite och kanske skura, om ork finns :P


ÅÅhhh, idag hörde ja låten som ja festa till för första gången,, blev jävligt sugen att festa!! ;) nån som är på?, hehe

AWESOME SHIT!!!

Bonka bäver,

YO!. fan va de suger att ha tråkigt.. idag hade ja en körlektion, ja ligger tydligen jävligt efter me teorin sa dom, så mycke som ja har kört borde ja va klar me C fasen, har int ens gjort A :S. så ja antar ja måst lägganer lite tid på faserna..
sen har de som int hänt nå mer, kom hem fixa nå käk och sen blev de dator :P.. kul liv


Känner för lite fjortis skoj :P
1. Jag har insett att min senaste kyss: var helt okej
2. Jag lyssnar på: musik
3. Jag pratar: int nu
4.Du mår bäst när: allt funk som de ska
5.Den bästa krogen heter: den me billig bärs och fint sällskap
6.Min första kyss: de var väl under pusskrig perioden på lågstadiet
7.Jag är hemligt förälskad i: mig själv
8.Min mobiltelefon är: inte hightec
9.När jag vaknar på morgonen: är ja nästan död
10.Sist jag grät var: ja väldigt ledsen
11.Innan jag går och lägger mig: ser ja oftast scrubs
12. För att somna måste jag: hålla pungen varm.
13.Just nu tänker jag på: snusk
14.Homosexuella är: BÖÖG
15.Blondinbella är: hmm, blond ?
16.Jag vill verkligen: ha sommar och grillfest (B)
17.Ikväll ska jag: sova och se tv

..

Har varit en jävla bajshelg, inge kul alls :S..  blabla, ja ork int..

Wednesday

Hej, imorse vakna ja att pekula stod i lägenheten, hur fan kom du in tänkt ja. men tydligen så måst ja glömt att låsa. eller så har han en hemlig nyckel som ja int vet om. :P. anyway. sen var de bara att gå och gymma me danne och pekula. ja bänkade minst (men de kommer grabbar). sen var de skola som stod på listan, tråk tråk. dock så han ja skriva klart om Rousseu på svenksan. Efter skolan stanna ja kvar och spela kort :). sen var de bara hem diska och plugga trefas och lala omkring på datorn.

nu blir de att ta en varm och skön dusch =)

//Robert

ska vi dela rakblad ?

Hej. har äntligen hittat reglerteknik böckerna som ja haft borta sen höstlovet så nu blir cleve glad. när ja kom hem från skolan såg ja en lapp på bordet där de stod en massa skit, de var iaf från min mor hon hade fyllt kylen me mat och såna saker(Y)..  Har pluggat massor har prov i 3fas på torsdag. har också hunnit me att se en fjortis film idag (DEN SÖÖÖG):P.. ikväll blir de nog att se andra avenyn och äta risifrutti.  men nu blir de att träna på teorin till k kortet.



Komigen farfar de svänger ju! =)

/Robert.

Pengar rullar

Hej!, ja då var de söndag igen och skola imorgon :(. Ifrefags så var de minipytteliten fest i kikans rum, men de va kul ändå den slutade som alla andra fester me att ja somna:P.. sen var de lördag då kom malin och mia och sabbade vårat mys i sängen(kanske låter vidrigt men de var de inte^^, hehe.). sen for vi på stan och handlade saker till fin middagen. ihissen på väg upp till mig  träffade vi en gammal räv som ja inte sett på flera dar hans namn var mathias pekula som stod där me ett stort leénde och va redo att festa =).

sen komme resten, kikan jönsson sara och nån annan puma, så kvinnorna och kikan satt igång och gjorde värdens godaste mat, kyckling salsa tro ja de heter. grrrrr, blir brunstig som en älg bara ja tänker på de. senare på kvällen var de pentan som gällde, där var de ös. ja träffade min syster som jobbar på blackjack bordet, ja fick inte spela huhu. så de var dansgolvet som gällde. när vi kommer hem så ser man en däckad daniel och en förbannad timmy, ja blev fucking avundsjuk .. på tal om däcka. kom du ihåg va vi sa om ja inte däcka??. De gör då jag, hehe. men bara för att ja är så snäll och gullig så klarar du dej^^ (för den här gången) grrr.

idag åt vi frukost på pitstop eller kanske var de lunch, den satt som en krocketklubba i skenbenet. var ju meningen att vi skull ha bingolottokväll men de sket sig ingen var nog taggad. daniel åkte hem me tjejerna till tvärån så nu sitter man här alldeles ensam me en bunke kyckling salsa bara för mig själv, blev dock mindre disk än va ja räknat me :)

De har gått pengar som fan i helgen, har slösat kanske 700kr :(.. men som en uggla sa "det är värt att leva fattigt ett tag om man får vara kung för en dag"

jag har jävligt tråkigt därför ha ja skrivit mitt livs längsta blogg :|

och timmy du ska få en stjärna i himlen. Tack så jätte mycke för att du har städat och gjort fint i några skåp, de hade du verkligen inte behövt göra. du är en Ängel!!

jaja, nu var de färdig skrivet..

Have a nice day!
//Robert..

RSS 2.0