Måndag

Hejsan,, idag ha ja gjort inprincip nada så kul ha denhär dagen varit :P. haha pappa har köpt ny julskinka idag för jag, kp och viktor har ätit upp hans julskinka på fyllan han blev int så glad men sånt är livet :P perfekt fylle käk.


4chan <3


Bye ;)

back in business

Hej gott folk, nu är ja tilbaka i bloggen igen :P.. men anyway, ska sova nu så de bli int att skriva nå xD

Bye

The end!

Kära medmänniskor.. detta är nog slutet på min blogg kariär,. som ni kanske har märkt så skriver ja inte så mycket. och va kan de beropå?.. jo de är för ja kännner inte samma glöd i livsglädjen längre :(. ,, Nu sitter ja och väntar på att min pappa ska komma hämta mig, när han kommer så ska vi fara till min syster och dricka kaffe, sen ska vi fara till luleå och handla och kanske köpa nån julklapp. synd bara att ont om pengar ha ja gott om.. fick in ett litet ordspråk där, hehe :). Nu har ja ordbajsat klart för kanske sista gången :(


Farewell :D
//Robert

Robert

Hello ladies and gentlemens, idag har ja varit och inhandlat nå nya jeans eftersom ja har "spräckt" alla jag äger. Och bara för de är så nära till jullov så bjuder ja på en JULRAMSA =)



Melodi: Imse vimse spindeln


Klumpe Dumpe Tomte klättra opp i gran,
ner dråsa' barren,
tomten dråsa' me'.
Ropa' glatt:
Gör ej ett barr, min vän!
Klumpe Dumpe Tomte klättra' opp igen.

Fjompe Tomte Törstig
sitter på en bar,
vickar på stolen och i golvet far.
Strax nån fyller
på hans glas och sen
Fjompe Tomte Törstig
klättra' opp igen.

bajs

Hej alla pigga och glada..,,  Ska aldrig mer vaka,, fyfan sitter och har värsta sigge dampet(jag skojar inte)!! jag mår inte bra.. somsagt igår var det poker, fika och vaka som gällde. fast de blev inte så mycke poker, blev mäst typ se film och varaute i kylan.. Värsta dagen i hela mitt fucking liv. japp,, när alla forhem och sova efter lucian i morse så for ja tilbaka till skolan för ja ville inte somna för då skulle ja förmodligen inte vakna itid till Arvidsjaur bussen som går 14.15.. så ja har suttit på skolan och spela kort ett tag efter vi slutade. :P.. har inte många celler i hjärnan kvar nu.. blir nog att slagga ett tag på bussen:P. yes,, sen blir det att fira lucia me att sova och göra svenska roman analysen, im like a fucking ZOMBIEEE!!.. men men, är skallen dum får kroppen lida..  säng, säng, säng, sova, sova, sova!

Avslutningsvis vill ja sluta me en bild.


Cya!

HAHA JAG DÖR!!!!



Vilken MAN!!!  =)

SÖÖÖÖÖÖNDAG!!

Hejåhå me en flaska blå :P.. sitter nu i min lilla lägga och pillar på mig själv, har inte mycke att göra, emma ville ja skulle skriva så de är gjort nu :P. vell vell, va ska ja skriva nu då undrar ni kanske ? jo ja ska tacka för mig ochså får ni ha en trevlig vecka :P


På återseende  
// Robertboi

Show them to me



I mitt nästa liv ska ja va Rodney Carrington :D

seriösa bloggaren :P

Idag så åt vi mat på sunes, blev ett litet lyx ;). men då var de en jävla alkis där innne som gjorde att man tappa matlusten. men de hände en kul sak sen iaf, sen gick vi tillbaka till skolan och hade reglerteknik. när jag kommigt hem såg ja de nya prison break avsnittet och sen diska :P. Har julpyntat lite me, Nu blire att styra nå maaaat ;P och sen läsaut boken ca 150 sider kvar.




Nu står staken igen :D:D

Cya duuuuuude!!!

RSS 2.0